Tjenestedesign

I Blank bruker vi tjenestedesign for å skape helhetlige digitale tjenester med utgangspunkt i brukerens behov.

Menneskesentrert

Tjenestedesign er en menneskesentrert tilnærming til design som hjelper deg å forstå helheten i økosystemet som utgjør tjenesten din. og å få oversikt over utfordringer med stor kompleksitet. Du får innsikt i kundens opplevelse, behov og effektene det har for bedriften. Forstår du hvordan kundene opplever tjenesten din, kan du avdekke både sentrale utfordringer og muligheter for forbedring, videreutvikling og innovasjon.

Tjenestedesigner

Tjenestedesignere fasiliterer en innsiktsdrevet, tverrfaglig og involverende prosess for samskaping og utvikling. Vi bruker denne prosessen til å forbedre brukeropplevelsen eksisterende tjenester eller til å skape helt nye.

Jobbe med oss?

Våre prisbelønte tjenestedesignere er med deg hele veien fra innsikt og konseptutvikling til tjenestene er bygd, brukes og videreutvikles.

Vi er lidenskapelig opptatt av å skape gode, helhetlige og effektfulle produkter og opplevelser og gjør det gjennom kombinasjon av strategisk tenkning og kreativitet.

Erfaring

Våre tjenestedesignere har jobbet med blant annet Ice, Morgenlevering, Finn.no og Remarkable, og har lang erfaring med metoder og verktøy som:

  • Fasilitering av prosesser og workshoper
  • Visualisering av bruker,- kunde,- tjenestereiser
  • Innsiktsinnhenting gjennom kvalitative og kvantitative metoder
  • Visualisering, prototyping, pilotering og brukertesting
  • Sette gode rammer og mål, og avdekke effekt
  • Bred involvering i prosessen og opplæring i tjenestedesignmetodikk

Vi er også veldig gode på . . .

For at dine ideer skal bli til nyttige og brukervennlige løsninger har vi også folk som er skikkelig flinke på UX, UI og interaksjondesign, Utvikling og programmering, Prosjektledelse, og Produktledelse.

ta kontakt!

Vi tar mer en gjerne en prat om ditt prosjekt, enten du har holdt på i årevis eller skal starte noe splitter nytt!
Vi er alltid interessert i å snakke med folk som er interessert i oss - designere, utviklere eller enhjørninger. Er du allerede solgt kan du trykke på en av snurreknappene våre, så avtaler vi en bli-kjent-prat.

vi jobber med