Spesialister i digital produktutvikling
Spesialister i digital produktutvikling

Spesialister i digital produktutvikling

Hvem?
Hvem?

I Blank er vi mange forskjellige, men ekstremt dyktige folk. Rundt en tredjedel designere og resten teknologer. Vi liker miksen og vil gjerne ha mer av den og gjerne folk som utfordrer!

Hvorfor?
Hvorfor?

Blank eksisterer fordi vi ønsket å lage et selskap hvor folk kunne tenke sjæl, være veldig fint sted å jobbe, lære og utfordre oss selv, og fordi vi liker å bygge ting.

Hva?
Hva?

Vi gjør mange ting sammen, men det vi lever av er å designe og utvikle digitale tjenester for kundene våre. Noen av selskapene vi jobber med er små, andre er store. En god blanding av statlige og private kunder, både etablerte bedrifter og start-ups som har høye ambisjoner for sine digitale løsninger og stiller høye krav til hvem de jobber med.

Noen ganger starter vi nye, egne, selskaper også, mest fordi det er gøy, men også fordi smarte folk har gode idééer.

Ting vi har bygd for kundene våre

Bjellesau
Bjellesau

Siden vi startet opp i 2015 har vi forsøkt å forbedre både oss selv og konsulentbransjen gjennom fullstendig åpenhet, tillit til menneskene vi jobber sammen med og et sterkt sosialt og faglig felleskap. Mange har fulgt etter, og det er vi skikkelig stolte av.

 • Tillit:
  Tillit:

  Vi stoler på at folk ønsker det beste for fellesskapet vårt og kan ta gode beslutninger. Både for seg selv og på vegne av selskapet. Det verste av alt? Det funker.

 • Åpenhet:
  Åpenhet:

  Om du skal bestemme sjæl og kunne ta gode beslutninger, må du ha tilgang til informasjon å basere vurderingene dine på. Skal du være med å forandre og forbedre selskapet, må du vite hva som foregår. Derfor er alt åpent i Blank.

  Fra bloggen:

 • Fellesskap:
  Fellesskap:

  Blank er menneskene. Når du jobber i Blank er du en del av vårt faglige og sosiale felleskap. Fellesskap er en av grunnideene som vi baserer beslutninger på når vi utvikler Blank, det er også en del av kulturen som må dyrkes hver dag, og som må få tid og ressurser.

Ting vi liker
Ting vi liker

Vi liker å bygge digitale tjenester som betyr noe for folk, helt fra bunn av, og helt ferdig. Vi tror på iterative utviklingsprosesser, tverrfaglige team, og designdrevet produktutvikling og brukersentrerte designmetoder. Vi er glade i å eksperimentere og å teste ut nye ting, både i oppdrag og internt. Vi liker å jobbe tett og langsiktig med kundene våre, både hos kundene, hjemmefra eller fra Loftet og vi tror digitale tjenester er en viktig del av det bærekraftige samfunnet vi skal bygge sammen.

Ting vi liker

Loftet
Loftet

Når vi ikke er ute hos kundene våre, holder vi hus på Loftet vårt i Torggata 15. Her jobber vi sammen, her trekker vi oss tilbake når vi trenger det, her utvikler vi faget vårt, her tar vi en fredagspils på takterrassen og her river vi i en skikkelig fest for alle vennene våre med jevne mellomrom. For oss som jobber i Blank er Loftet også et møtested utenom arbeidstid, et sted vi kan feire bursdag eller bryllup eller ha en gaming session med barna. Loftet er hjemme, (men på jobben, da).

Loftet

Noe for deg?
Noe for deg?

Liker du en del av det samme som oss, da bør vi kanskje jobbe sammen da! Vi er alltid på jakt etter dyktige utviklere og digitale designere. Enten du er tidlig i karrieren eller klar for å lede an i den faglige utviklingen vil vi gjerne bli bedre kjent.

Jobb i Blank

Noe for deg?
Bli designer i Blank

I Blank står design og brukeropplevelse helt sentralt. Her finner du et miljø av tjenestedesignere, interaksjons- designere og grafiske designere som alle ønsker å sette agendaen innen digital tjenesteutvikling.

Bli utvikler i Blank

Engasjerte og ambisiøse utviklere danner ryggraden i Blank. Vi liker folk som tør, og som er glade i å løse skikkelige problemer.