reMarkable

Digitalt skrive- og tegnebrett som gir følelsen av å skrive på vanlig papir

Bilde

For få år siden var reMarkable en liten start-up i Oslo i en ikke-eksisterende nisje i markedet. I dag har reMarkable utviklet seg til et selskap som hevder seg på det globale markedet og hisser på seg store aktører som Amazon og Lenovo. Til tross for flere konkurrerende produkter beholder reMarkable posisjonen som det ledende produktet i markedet.

Kunde

reMarkable

Hva har vi gjort?

Design og utvikling

reMarkable gir deg mulighet til å organisere og arkivere notater og tegninger digitalt samtidig som du får friheten til å fokusere på kreativiteten og ideene — i stedet for å bli distrahert av teknologi.

Øyvind

Bilde

Dette har vi jobbet med
Dette har vi jobbet med

Siden 2016 har vi hatt et tett samarbeid med reMarkable. Det første vi jobbet med hos reMarkable var design av brukergrensesnittet på tegne- og skrivebrettet. Her jobbet vi med både grunnleggende interaksjonsdesign i operativsystemet, ikonografi, navigasjon og menystruktur.

Vi har også bidratt i arbeidet med håndskriftkonvertering, maler og utvikling av tilhørende tjenester i reMarkable sin mobil-app.

Bilde

Nettsiden
Nettsiden


Blank har også hatt flere utviklere og designere i ulike team på reMarkable som har jobbet på store deler av reMarkables nettside og nettsidens tilhørende tjenester. Her har vi jobbet med alt fra kampanjer og cms (content management systems), til støtte for ulike land og valutaer og integrasjon mot betalingsplattformer.

Bilde

My reMarkable
My reMarkable


Etter lansering av reMarkable 2 og abonnementløsningen Connect har vi bidratt med salg og selvbetjeningsløsninger. I hovedsak på remarkable.com og my.remarkable.com.

På my.remarkable.com kan brukere laste ned apper og koble seg opp mot ulike tjenester i økosystemet til reMarkable, samt håndtere abonnementet.

Fra Blank

Simen Viken Grini

Simen Viken Grini

svg@blank.no

Magne Davidsen

Magne Davidsen

mkd@blank.no

Martin Bøckman

Martin Bøckman

mb@blank.no

Fredrik Ekholdt

Fredrik Ekholdt

fe@blank.no

Øyvind Johannessen

Øyvind Johannessen

oyvind.johannessen@blank.no