reMarkable
reMarkable

projectImage

reMarkable er et digitalt skrive- og tegnebrett som gir følelsen av å skrive på papir – samtidig er den fri for distraksjoner, noe som gir rom for økt fokus.

Kunde

reMarkable

Hvem var med?

reMarkable

Hva har vi gjort?

Design og utvikling

Bakgrunn

reMarkable har gått fra å være en liten start-up i Oslo, i en ikke-eksisterende nisje i markedet, til å bli en scale-up som hevder seg på det globale markedet og hisser på seg store aktører som Amazon og Lenovo. Til tross for flere konkurrerende produkter beholder reMarkable ledelsen med et mer helhetlig og raffinert produkt.

Idéen bak reMarkable er å skape et skrive- og tegnebrett som gir deg følelsen av å skrive på papir, samtidig som det gjør det enklere å organisere, dele og arkivere notater og tegninger digitalt. Det gir brukere frihet til å fokusere på kreativiteten og ideene, i stedet for å bli distrahert av teknologi.

Teknologien i skjermen er E-ink uten bakgrunnsbelysning. Denne har reMarkable videreutviklet som gjør den unik og gir en responsiv og naturlig skrive- og tegneopplevelse.

Vårt bidrag

Vi bidro med UX-design og backend-støtte for skytjenestene på førsteversjonen, altså reMarkable 1.


blockImage


Etter lansering av reMarkable 2 og abonnementløsningen Connect har vi bidratt med salg og selvbetjeningsløsninger. I hovedsak på remarkable.com og my.remarkable.com.På my.remarkable.com kan brukere laste ned apper og koble seg opp mot ulike tjenester i økosystemet til reMarkable, samt håndtere abonnementet.

projectImage