Reisen til Spektrum

Hvordan Sondre Justad solgte ut Oslo Spektrum i all hemmelighet.

Bilde

Reisen
Reisen

Sondre Justad skal spille konsert i Oslo Spektrum for første gang i sin karriere. Han ønsker å bygge noe større sammen med fansen, dyrke fellesskapet og tilhørigheten de sammen opplever gjennom musikken. Justad og fansen skal sammen delta på “Reisen til Spektrum”, og konserten i Spektrum skal først bli offentliggjort når alle billettene er utsolgt.

Kunde

Sondre Justad

Hvem var med?

Sondre Justad, Sesong 1, Beyond Management & ANTI

Hva har vi gjort?

Konseptutvikling, design og utvikling

Dette skal være en måte vi blir kjent med hverandre på før vi møtes i Oslo Spektrum.

Sondre Justad (Aftenposten Magasinet)

Hviskeleken
Hviskeleken

Det hele starter med Victoria — Sondres største fan. Hun får personlig overlevert en invitasjon fra ham, og får beskjed om å invitere fem andre dette vil bety noe for. De får i tur invitere fem andre, som får invitere fem andre og så videre, og så videre.

Bilde

Utsolgt
Utsolgt


Organisk vekst er vanskelig og uforutsigbart, men invitasjonene begynner å spre seg. Etter ca 199 dager blir konserten utsolgt, uten noe hjelp av media eller tradisjonelle kanaler, kun ved hjelp av invitasjons-konseptet og Sondres fans.

Forventningen og oppbyggingen til konserten blir forsterket gjennom en integrert digital opplevelse på tvers av flater

Juryen, Visueltprisen

Bilde

Fra Tøyen til Spektrum
Fra Tøyen til Spektrum

Reisen til Spektrum er en helt ny opplevelse av billettkjøp som skaper en personlig nærhet til artisten og en følelse av fellesskap mellom artist og fans.

Reisen til Spektrum foregår i et digitalt kart fra Sondre sin egen leilighet på Tøyen, gjennom Grønland og til Oslo Spektrum. Her kan de som har billett få tilgang til eksklusivt innhold, og bli invitert til arrangementer både fysisk og digitalt. Justad har blant annet sluppet sanger fra sitt nye album i løsningen før offisiell lansering.

Bilde

Gjenbrukbar løsning
Gjenbrukbar løsning

Løsningen er gjenbrukbar, men er også skreddersydd for Sondre Justad som artist og hans visuelle profil. Arbeidet er utført i god dialog med Justad sitt designteam bestående av Sondre Røe og Kristoffer Eidsnes.

Løsningen fikk Gull i Gulltaggen og Gull i Visuelt.

Bilde
projectImage0
projectImage1
projectImage2

Fra Blank

Amalie Skrede

Amalie Skrede

amalie@blank.no

Erlend Åmdal

Erlend Åmdal

ea@blank.no

Magne Davidsen

Magne Davidsen

mkd@blank.no