Amoi

AMOI er en samlet markedsplass med tilbud fra ulike lokale butikker og tjenester i Oslo. Du bestiller fra flere butikker samtidig og får det lynraskt levert hjem til deg.

Bilde

Kunde

Posten, AMOI

Hvem var med?

Postens innovasjonsmiljø

Hva har vi gjort?

Brand- og designsystem, UX-, UI- og tjenestedesign, IA, art direction av film og fotografi, illustrasjon, grafisk design

Amoi har klart å skape en varm følelse av den lokale nabobutikken med god kvalitet. Alt oser kvalitet, det å oppnå dette i en stor og tung organisasjon er nytenkende, modig og ikke minst svært imponerende.

Gulltaggen Jury

Bakgrunn
Bakgrunn

Amoi er en tjeneste som gjør det enklere for kunder å handle kvalitetsvarer fra Oslos beste leverandører, og få dem levert hjem til døren. Kunden bestiller varer på AMOI.no, posten plukker opp varene hos leverandøren og leverer dem hjem til kunden i løpet av få timer. Man kan bestille varer opptil 6 dager i forveien av ønsket leveringstidspunkt.

Med AMOI kan man fylle opp handlekurven med kvalitetsvarer fra byens beste butikker og produsenter; bukett fra en blomsterbutikk, øl fra bryggeri, kjøtt fra slakteren, brød fra bakeriet, og kaffe rett fra brenneriet. Amoi skaper denne synergien, som gir verdi både for leverandørene og for kunden.

Bilde

Ved å fokusere på leverandører i lokalsamfunnet, styrker Amoi lokal konkurransedyktighet samtidig som de bidrar til å støtte et bærekraftig lokalsamfunn. I tillegg gir det kunder tilgang til gode varer på en veldig enkel måte.

Bilde
Bilde

Disse løste biffen

Lee Frost

Lee Frost

lf@blank.no

Maria Wang Brandt

Maria Wang Brandt

maria.brandt@blank.no