Spesialister på digital produktutvikling
Spesialister på digital produktutvikling

Spesialister på digital produktutvikling

Blank
Blank

Vi er et konsulentselskap som lever av å designe og utvikle digitale produkter og tjenester for kundene våre.

Noen av selskapene vi jobber med er små, andre er store. Alle har de høye ambisjoner og stiller høye krav til hvem de jobber med.

Noen ganger starter vi opp egne selskaper også. Mest fordi det er gøy og fordi vi liker å bygge ting, men også fordi smarte folk har gode idéer som fortjener å bli realisert.

Ting vi har bygd for kundene våre

Menneskene
Menneskene

I Blank er vi en gjeng på omtrent 60 ulike folk som er ekstremt dyktige i faget sitt – digital produktutvikling. Vi er en tredjedel designere og resten teknologer.

Hvorfor?
Hvorfor?

Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv. Men også et selskap hvor det er veldig fint å jobbe, og kanskje aller mest – fordi vi liker å bygge ting.

I tillegg ønsket vi å forandre bransjen og hvordan et konsulentselskap kan fungere.

Går foran
Går foran

Siden starten i 2015 har vi forsøkt å forbedre både oss selv og konsulentbransjen gjennom fullstendig åpenhet, tillit til menneskene vi jobber sammen med og et sterkt sosialt og faglig felleskap. Mange har fulgt etter, og det er vi skikkelig stolte av.

 • Tillit:
  Tillit:

  Vi stoler på at folk ønsker det beste for fellesskapet vårt og kan ta gode beslutninger. Både for seg selv og på vegne av selskapet, og det funker.

 • Åpenhet:
  Åpenhet:

  Om du skal bestemme ting selv og kunne ta gode beslutninger, må du ha tilgang til informasjon som du kan basere vurderingene dine på. Skal du være med å forandre og forbedre selskapet, må du vite hva som foregår. Derfor er alt åpent i Blank.

  Fra bloggen:

 • Fellesskap:
  Fellesskap:

  Blank er menneskene. Når du jobber i Blank er du en del av vårt faglige og sosiale felleskap. Fellesskap er en av grunnideene som vi baserer beslutninger på når vi utvikler Blank. Det er også en del av kulturen som vi dyrker hver dag, og som vi bruker både tid og ressurser på.

Ting vi liker
Ting vi liker

Vi liker å bygge digitale tjenester som betyr noe for folk, helt fra bunn av, og helt ferdig. Vi tror på iterative utviklingsprosesser, tverrfaglige team, designdrevet produktutvikling og brukersentrerte designmetoder.

Vi liker å eksperimentere og å teste ut nye ting, både i oppdrag og internt. Vi liker å jobbe tett og langsiktig med kundene våre, både hos kundene, hjemmefra eller fra Blank-loftet. Vi tror digitale tjenester er en viktig del av det bærekraftige samfunnet vi skal bygge sammen.

Ting vi liker

Loftet vårt
Loftet vårt

Når vi ikke er ute hos kundene våre holder vi hus på Loftet vårt i Torggata 15. Her jobber vi sammen, her trekker vi oss tilbake når vi trenger det, her utvikler vi faget vårt, her tar vi en kaffe på takterrassen og her river vi i en skikkelig fest for alle vennene våre med jevne mellomrom.


For oss som jobber i Blank er Loftet også et møtested utenom arbeidstid, et sted vi kan feire bursdag eller bryllup og ha en gaming session med barna. Loftet er hjemme, (men på jobben, da).

Loftet vårt

Noe for deg?
Noe for deg?

Liker du en del av det samme som oss, da bør vi kanskje jobbe sammen da! Vi er alltid på jakt etter dyktige utviklere og digitale designere. Enten du er tidlig i karrieren eller klar for å lede an i den faglige utviklingen vil vi gjerne bli bedre kjent.

Jobb i Blank

Noe for deg?
Bli designer i Blank

Bli med i et prisvinnende fagmiljø av digitale designere som setter agendaen innen digital tjenesteutvikling.

Bli utvikler i Blank

Engasjerte og ambisiøse utviklere danner ryggraden i Blank. Vi liker folk som tør, og som er glade i å løse skikkelige problemer.