Spesialister på digital produktutvikling

Vi elsker å bygge digitale tjenester som betyr noe for folk, helt fra bunn av, og helt ferdig. Vi tror på iterative utviklingsprosesser, tverrfaglige team, designdrevet produktutvikling og brukersentrerte designmetoder.

Noen av selskapene vi jobber med er små, andre er store. Alle har de høye ambisjoner og stiller høye krav til hvem de jobber med. Noen ganger starter vi opp egne selskaper også. Mest fordi vi liker å bygge ting, men også fordi smarte folk har gode idéer som fortjener å bli realisert.


Ting vi har bygd for kundene våre

Menneskene
Menneskene

I Blank er vi en gjeng på omtrent 60 ulike folk som er ekstremt dyktige i faget sitt – digital produktutvikling. Vi er en tredjedel designere og resten teknologer.

Bilde

Derfor startet vi Blank
Derfor startet vi Blank


Vi startet Blank fordi vi ønsket oss et konsulentselskap hvor vi kan lære og utfordre oss selv. Men også et selskap hvor det er veldig fint å jobbe, og kanskje aller mest – fordi vi liker å bygge ting.


I tillegg ønsket vi å forandre bransjen og hvordan et konsulentselskap kan fungere.

Bilde

Ting vi liker
Ting vi liker


Vi liker å bygge digitale tjenester som betyr noe for folk, helt fra bunn av, og helt ferdig. Vi tror på iterative utviklingsprosesser, tverrfaglige team, designdrevet produktutvikling og brukersentrerte designmetoder.


Vi liker å eksperimentere og å teste ut nye ting, både i oppdrag og internt. Vi liker å jobbe tett og langsiktig med kundene våre, både hos kundene, hjemmefra eller fra Blank-loftet. Vi tror digitale tjenester er en viktig del av det bærekraftige samfunnet vi skal bygge sammen.

Bilde

Loftet vårt
Loftet vårt


Når vi ikke er ute hos kundene våre holder vi hus på Loftet vårt i Torggata 15. Her jobber vi sammen, her trekker vi oss tilbake når vi trenger det, her utvikler vi faget vårt, her tar vi en kaffe på takterrassen og her river vi i en skikkelig fest for alle vennene våre med jevne mellomrom.


For oss som jobber i Blank er Loftet også et møtested utenom arbeidstid, et sted vi kan feire bursdag eller bryllup og ha en gaming session med barna. Loftet er hjemme, (men på jobben, da).

Bilde

Noe for deg?
Noe for deg?


Liker du en del av det samme som oss, da bør vi kanskje jobbe sammen! Vi er alltid på jakt etter dyktige utviklere og digitale designere. Enten du er tidlig i karrieren eller klar for å lede an i den faglige utviklingen vil vi gjerne bli bedre kjent.


Jobb i Blank