Bli designer i Blank

I Blank står design og brukeropplevelse helt sentralt. Her finner du et miljø av tjenestedesignere, interaksjonsdesignere og grafiske designere som alle ønsker å sette agendaen innen digital tjenesteutvikling.

Lønn og betingelser

Folk skal ha god lønn og rettferdige betingelser. For å gjøre det enkelt har vi lagt ut både prinsipper og detaljer på

Dette vil du jobbe med

Du vil jobbe som utvikler sammen med andre i relativt små team, og du vil bruke mye tid på lære deg nye ting eller bli enda bedre på ting du allerede kan. Vi i Blank jobber blant annet med kunder som som ice.net, reMarkable, NRK, kolonial.no og vi jobber med startups som kanskje vil bli like kjente om en stund. I tillegg lager vi egne digitale tjenester – mest fordi vi har lyst.

Dette ønsker vi fra deg

Du bør være en selvdreven person som takler at vi er i utvikling. Du bør være trygg på egne ferdigheter, og du bør ha en trang til å utforske og undersøke, og du må kunne være med å drive fagfeltet vårt fremover.

Hold deg fast, her kommer lista:

  • Du er nysgjerrig, motivert og selvdreven, fordi vi stoler på deg og gir deg tillit til å kjøre på!
  • Du må ønske å ta faglig ansvar, både internt og på prosjekt, fordi vi selger kunnskap og da må vi lære noe nytt hele tiden.
  • Det er fabelaktig hvis du har en relevant utdanning på CV-en, men det er ikke et krav. Så lenge du passerer rekrutteringsprosessen vår holder det for oss!

Dette kan du forvente fra oss i Blank:

  • Et godt arbeidsmiljø med latterlig stor takhøyde.
  • Bra lønn (fordi det skal folk ha.)
  • Tilhørighet i et særdeles sterkt fagmiljø.
  • Mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag, fordi du får lov til å være med å eie sjappa. Vi eier alt sammen selv og bestemmer alt selv.
  • Spennende prosjekter

Les mer om betingelsene i Blank på betingelser.blank.no

kontaktperson

Vil du vite mer...

...eller har du lyst til å komme innom for en kaffe og en uformell prat? Ta gjerne kontakt. Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

jbo@blank.no
982 19 371